maanantai 18. maaliskuuta 2013

Nettideitti Elsan ja Urpon kanssa

"Meillä oli eilen kavereita kylässä. Tässä he ovat, Elsa ja Urpo . Mamma on blogien kautta tutustunut heidän omistajiinsa."


Elsan kanssa ollaan treffailtu pari kertaa aikaisemminkin, Elsahan on Caran puolipikkusisko. Aikaisemmista treffailuista Elsan kanssa löytyy juttuja täältä ja täältä.

"Oltiin koko porukka juoksentelemassa aurinkoisilla hangilla. Tässä me ollaan kaikki. Meillä oli tässä meneillään kaukopuhelu naapurin Enskan kanssa kun se haukkui omalla pihallaan. Urpo ja Elsa kovasti vastailivat sille."


"Hauskaa oli juosta porukalla!"




 "Meillä koirilla oli kyllä vauhti päällä...kukas se siellä juoksee? Hirvikö? Ei vaan Urpohan se on! "


Tässä lisää tyylinäytteitä Urpomaisesta menosta.








 Ja Elsa paineli menemään samalla innolla!






 



Myös Cara viiletti samaa kanakoiramaista vauhtia:




Viksu ottikin sitten vähän rauhallisemmin. "Meillä paimenkoirilla on näin suuresta laumasta iso vastuu! Pitää tarkkailla ettei kukaan vaan katoa mihinkään ja että kaikki sujuu hyvin."




Urpo on komea ja mukava poika. Pappasta taisi tulla Urpo-fani heti ensitapaamisella!



Elsa taisi olla samaa mieltä ja halusi varmaankin valloittaa Urpon! Elsa nimittäin kävi kaunistautumassa välillä, kuivurin seinän vierestä oli aurinko sulattanut mukavan kuraisen paikan jäniksenhajuilla höystettynä. Tässä Elsa on laittanut "Yves Saint Dogs"-tuoksua dekolteen alueelle :) Kyllä näin kaunis tyttö hurmaisi kenet vaan!


Urpo vaan taisi tälläkertaa olla kiinnostuneempi jostain ihan muusta...


Urpoa olisi kovasti haluttanut leikkiä Viksun kanssa, vaikka Viksu välillä yritti komennella Urpoa. Urpo yritti kaikkensa saadakseen sen leikkiin mukaan....


...mutta Viksu ei nyt ollut ollenkaan samaa mieltä...


...ja tuijotti vaan hölmistyneenä.


Käytiin myös fasutarhalla hiukan ärsyttämässä lintukoirien hajuhermoja. Elsa oli ihan tarkkana kun pääsi sylistä ihailemaan niitä verkon takaa.


 Tunteet kuumenivat myös Urpolla ja Caralla kun fasut lentelivät häkissään.


 Oli kyllä mukavaa ulkoiluseuraa, kiitos koko porukalle!


Aika "koiraisa" päivä oli kaikenkaikkiaan. Aamupäivällä Osku naapurista kävi hauskuuttamassa Caraa ja Viksua. Sen lisäksi oltiin vielä illalla remmikävelyllä Toffen kanssa haistelemassa kaupungin hajuja. Oli aika rauhallisia koiria illalla sohvakavereina!

12 kommenttia:

  1. Vautsi mitä kuvia täälläkin! Elsa on juoksukuvissakin niin naisellisen kaunis kun taas Urpo on, noh Urpo. Kiitos vielä, oli kerrankin mukavat nettideitit (tosin niistä ei ole aiempaa kokemusta)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi just onkin niin mainio piirre kun Urpo on niin...noh, Urpo! Pitkäkoipinen koikkelehtija, noi kuvat kertoo kaiken:) päivityksestä meinasi tulla kilometrin pitkä kun kaikista koirista oli niin kivoja kuvia! Juoksennellaan uudestaan taas että saadaan lisää kivoja kuvia!

      Poista
    2. Tossa ensimmäisessä pystymallisessa kuvassa (eli päivityksen yhdeksäs kuva) on arvoitus! Etsi kuvasta Elsa! Miten se onkin maastoutunut siihen kuvaan noin hyvin?!

      Poista
  2. Hauskoja kuvia täällä ja naureskelin Elsan dekolteelle.:D Hyvin olen opettanut sille, että dekolteesta täytyy pitää huolta.:D Niin ja mä niin arvasin että Urpo hurmasi siellä.;D Kuule pitäiskö teidän sittenkin jatkaa fasuhommia, ties vaikka teillä olisi jo kesällä siellä vipeltämässä pieni seisojapentu?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä on pääluku täynnä tällähetkellä! Ehkä sitten joskus. Ja kun tietäisikin että pennusta tulisi tollanen Urpo-tyyppi. Ja on nämä retkutkin niin kivoja, kompaktinkokoisia ainakin. Nyt ei ole koiranhankinta pienimmässäkään ajatuksessa. Sitäpaitsi Cara varmaan kuolisi suruun jos pappa hääräisi jonkun toisen koiran kanssa lintuhommia. Mutta jännityksellä odotan mitä teillä alkaa tapahtua!!

      No hyvä että olette Elsan kanssa keskustelleet kauneusasioista! Silti arvelen että ensitöiksesi pesit kotona parfyymit pois?! Ja Elsaa taatusti harmitti, hän kun olisi saanut kaikki kaupungin pojat ihan tainnoksiin:)

      Poista
    2. Otatte sitten Urpon pennun, jos me teetetään! Sillon tiedätte ainakin mitä saatte :)

      Poista
  3. Kimpassa on kivempaa! Pitäis kyllä Pyryllekkin etsiä kanakoirakavereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sekä koirille että ihmisille! Ja ei kai sillä rodulla niin väliä, mutta ihan eri meno on lenkillä kavereiden kanssa.
      Kivaa saada uusi lukija, JEE!

      Poista
  4. Päätinpä tulla vastavierailuille :) mahtavia kuvia, on tainnut ainakin koirilla olla ihan huippupäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivakiva:) Oli koirilla kyllä hauskaa yhdessä!
      Tuolla tammikuulla -13 on muuten "Nostalgiaa"-niminen postaus, siellä on muutama kuva meidän viimeisestä tollerista. Kahdesta aikaisemmasta ei digikuvia taida olla olemassakaan.

      Poista
    2. Ai, pitääpäs käydä kurkkimassa!

      Poista